سلام و صبح همگی بخیر
امروز به دلیل فوت عموی عزیزم نمیتونم در خدمتتون باشم سوالی داشتید به شماره 09351307055 در تلگرام پیام دهید در خدمتم
امروز استاد قدیمی قرار است یک سهم با بازدهی 100 درصدی در گروه vip معرفی کنه اگر مایل به عضویت درگروه ویژه بودید تلگرام به بنده پیام دهید( 09351307055) /فاطمه رضایت
نگاهی به عملکرد صنایع بورسی طی معاملات روز چهارشنبه نشان میدهد روز گذشته در میان ۳۸ صنعت فعال بورس تهران، ۲۷ صنعت با رشد میانگین قیمتها همراه شدند. صنایعی که عمدتا شامل شرکتهای کوچک بازار میشوند. شرایطی که سبب شده تا دیروز در کنار ثبت رشد ۶/ ۰ درصدی برای شاخص کل، شاخص هموزن که نشانی از اثرگذاری یکسان نمادها بدون توجه به ارزش بازاری آنها دارد، بیش از ۳/ ۱ درصد رشد کند. به این ترتیب در شرایطی که نمادهای بزرگ کالایی پشت سد بازار جهانی مانده و در انتظار جهتگیری مشخص این بازارها هستند، بار دیگر توجه بورسبازان به گروههای کوچکتر بازار جلب شده است. در این میان گروههای کوچک و عموما تک سهم محصولات چرمی، انتشار، سایر معادن، محصولات کاغذی و استخراج زغالسنگ در صدر جدول صنایع با بیشترین بازدهی روزانه ایستادند.
با این حال شاهد بیشترین اثرگذاری مثبت بر شاخص سهام از سوی نمادهای پتروپالایشی بازار بودیم. جایی که افت قیمت گاز طبیعی و رشد قیمت نفت از جمله مهمترین دلایل توجه به سهام این دو گروه عنوان میشود. در این راستا قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی تحت تاثیر کاهش بیش از حد انتظار ذخایر نفت آمریکا و همچنین انتظار سرمایهگذاران برای کاهش نرخهای بهره آمریکا، برای پنجمین روز متوالی افزایش یافت.
موجودی نفت خام در ایالات متحده در هفته منتهی به ۲۶ جولای ۶ میلیون بشکه کاهش یافت و به ۴۴۳ میلیون بشکه رسید. این در حالی است که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز، کاهش ۶/ ۲ میلیون بشکهای را پیشبینی کرده بودند. همچنین در حالی که تحلیلگران پیشبینی کرده بودند ذخایر بنزین در آمریکا ۴/ ۱ میلیون بشکه کاهش خواهد یافت، با کاهش ۱/ ۳ میلیون بشکهای مواجه شد. اگر این دادهها از سوی دولت آمریکا تایید شود، به این معناست که ذخایر نفت خام آمریکا برای هفتمین هفته متوالی کاهش یافته است. این طولانیترین دوره کاهش ذخایر نفتی این کشور از ژانویه ۲۰۱۸ است. در آن زمان ذخایر نفت ایالات متحده به مدت ۱۰ هفته کاهش یافت. علاوه بر این پایان هفته جاری قرار است فدرال رزرو، نرخ بهره آمریکا را برای اولین بار طی یک دهه اخیر ۲۵/ ۰ درصد کاهش دهد. جمیع این موارد سبب شد تا دیروز هر بشکه نفت برنت با رشد ۷/ ۰ درصدی ۱/ ۶۵ دلار معامله شود. نفت خام آمریکا (WTI) نیز روز گذشته ۵/ ۵۸ دلار بر هر بشکه قیمت خورد. شرایطی که سبب شد تا روز گذشته نماد معاملاتی شرکتهای هلدینگ پتروشیمی خلیجفارس، پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت تهران، پالایش نفت تبریز، پتروشیمی نوری و پالایش نفت اصفهان در صدر نمادهای اثرگذار بر رشد شاخص کل بورس تهران بایستند.
همچنین در جلسه روز گذشته اغلب نمادهای سیمانی بر مدار رشد ملموس قیمت سهم قرار گرفتند. واقعیت این است افزایش بیش از ۲۰ درصدی نرخ فروش محصولات، به شرط ثبات هزینهها و حفظ بازارهای فروش میتواند سودآوری این شرکتها را بهصورت قابلتوجهی افزایش دهد. با وجود این حتی با فرض تحقق پیششرطهای بالا به نظر میرسد سنجیدن تمامی شرکتهای سیمانی با یک محک ممکن نباشد و نتوان مسیر یکدستی را برای تمامی گروه در آینده میانمدت متصور بود. به عبارت دیگر تمامی بنگاههای این گروه در کنترل هزینهها و پوشش سودآوری عملکرد مشابهی نداشتهاند و رشد قابلتوجه قیمت در این گروه سبب میشود تا ارزندگی یکدست نمادهای این گروه مورد سوال قرار گیرد.
بازدهی بازارهای مالی در هفتهای که گذشت
🔹بررسی میزان بازدهی بازارهای مالی در هفتهای که گذشت، نشان میدهد که بورس با ۰.۶درصد بازده برای چندمین هفته متوالی با رشد مثبت همراه شد و مابقی بازارها بازدهی منفی داشتند.
🔹بر این اساس، در این هفته طلا و سکه به ترتیب ۲.۸ و ۵درصد بازدهی منفی داشتند.
🔹در بازار ارز نیز بازده دلار و یورو به ترتیب ۳.۲ و ۳.۹درصد منفی شد./ اقتصادآنلاین