درحال بروزرسانی....
سهم ویژه امروز مارا با بازدهی 200درصدی در میان مدت ازدست ندهید, این سهم در گروه vip معرفی میشود
😍😍😍
معرفی سهم رشد_نکرده برای امروز
😍😍
هنوز سهامی در بازار هستند که جای رشد تا سه_برابر قیمت فعلی را دارند😍💪
برای عضویت در گروه ویژه ما به ای دی Frezayatt@ و یا شماره 09351307055 پیام دهید
ادرس کانال ما 👈👈 khabaresobgahi@
مبین
این شرکت در یک اتفاق خاص 1500 میلیارد تومان اصلاح در درامد زده و و فروش از 5500 به 4000 میلیارد تومان رسیده است . گزارش مهر 9167 میلیارد ریال بوده و 7ماهه 49257 میلیارد ریال درامد داشته است به نظر مبین باید توضیحات بیشتری را ارائه کند .
پاکشو
هیأت مدیره گروه صنعتی پاکشو افزایش سرمایه ۴٠٠ درصدی این شرکت از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ،سود انباشته ،مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها را به تصویب رساند.
نفت سپاهان
نفت سپاهان رکورد افزایش ۱۶ درصدی توزیع روغنموتور درششماه اول سال 1398 را به دست آورد که باعث شده سهم این شرکت ازتوزیع روغن دربازار به ۲۰ درصد برسد.
خبر خوب برای شرکتهای بورسی
در راستای حمایت از شرکت های بورسی ؛قوانین مالیاتی در بازار سرمایه تغییر نمی کندرئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، زمزمه های مطرح شده در فضای مجازی در خصوص وضع مالیات جدید بر سود سهام شرکت های بورسی و فرابورسی را تکذیب کرد./سنا
شرکتهای کالایی
تصویب ممنوعیت ورود کالاهایی که امکان تولید داخلی آنها وجود دارد /چهل و یکمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه روز شنبه با حضور اعضاء و سران سه قوه تشکیل شد.سیاستهای اصلاح ساختار نظام مالیاتی مبتنی بر افزایش پایه مالیاتی و نسبت آن با درآمد ناخالص ملی و تأمین منابع پایدار و جهتگیریهای مالیاتی در حمایت از افزایش تولید و حمایت از اقشار کم درآمد، در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی، در ادامه جلسه گزارشی از عملکرد این وزارتخانه در حوزه واردات و صادرات ارایه نمود و مقرر شد ورود کالاهایی که امکان تولید داخلی آن و تأمین نیازهای بازار وجود دارد، در حمایت از تولیدگران داخلی و افزایش اشتغال ممنوع شود./ تسنیم
ارزش معاملات
آمار ارزش معاملات خرد تا تاریخ 11 آبان ماه با 54% افزایش نسبت به روز 8 آبان ماه رقم 1900 میلیارد تومان رسید/افزایش ارزش معاملات امار خوبی برای بازار
هرمز
ثبت رکوردهای جدید در فولاد هرمزگان
مدنی معاون بهرهبرداری "هرمز" اعلام کرد: در کوره شماره ۲ توانستیم رکورد تعداد ذوب تخلیه شده روزانه به میزان ۲۵ ذوب را بهدست آوریم رکورد قبلی با تخلیه ۲۴ ذوب از این کوره در تاریخ ۲۵ دی سال گذشته ثبت شده بود. وی در ادامه از رکورد مجموع تعداد ذوب تخلیه شده از کورهها با ۴۹ ذوب خبر داد. رکورد قبلی ۴۸ ذوب بود که ۳۵ روز پیش و در ۳۱ شهریور ماه سالجاری ثبت شده بود.
خودرو
روزنامه ترکیهای خبر داد؛ ایران خودرو در ترکیه خط تولید راهاندازی میکند/روزنامه ترکیهای «سوزجو» اعلام کرد شرکت «ایران خودرو» در پی تاسیس خط تولید خودرو در استان وان ترکیه است.
خودرو
نجفیمنش رئیس انجمن صنایع قطعهسازی، دنا را جایگزین پژو ۴۰۵ خوانده است. وی حتی تاکید کرده که این جایگزینی از سال آینده بهطور جدی عملیاتی خواهد شد؛ این در شرایطی است که ملکی نماینده مجلس دو خودرو سمند و پژو پارس را بهعنوان خودروهای جایگزین ۴۰۵ اعلام کرده بود
کویر
3،300 تن سبد میلگرد فولاد سپید فراب کویر با 3% رشد قیمت به فروش رسید.
ونوین
ونوین هم افزایش سرمایه میدهد مدیرعامل بانک اقتصاد نوین: با پیگیریهای حقوقی و قضایی، برخی پروندههای تسهیلاتی کلان این بانک تعیین تکلیف شده است.علیرضا بلگوری همچنین افزایش سرمایه ونوین ، فروش سرمایهگذاریها و فروش املاک تملیکی را از مهمترین اولویتهای بانک در شش ماه دوم سال جاری دانست.
انرژی3
نخستین محموله LPG فاز 19 پارس جنوبی با حجم 11 هزار تن از بورس انرژی صادر شد طی کمتر از یک ماه اخیر شرکت ملی گاز ایران توانسته است از طریق بورس انرژی 24500 تن گاز مایع صادر نماید
گروه سیمان
یک عضو انجمن سیمان با بیان اینکه به روزرسانی ماشین آلات کارخانجات سیمان مشکل شده است، گفت: مشاهدات نشان میدهد ظرفیت واحدهای تولیدی امسال ۲۰ درصد کاهش یافته است.
محمد علی بد با اشاره به اینکه مشکلات نقدینگی در کارخانجات سیمان عاملی شده تا بروزرسانی واحدها به سختی انجام شود، اظهار داشت: در ماههای اخیر کمبود منابع مالی در واحدهای تولیدی منجر به کاهش حجم تولید شده به نحوی که مازاد کارخانجات سیمان نسبت به سالهای گذشته کاهش محسوسی پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه به روزرسانی ماشین آلات کارخانجات سیمان مشکل شده است، افزود: مشاهدات نشان میدهد ظرفیت واحدهای تولیدی امسال 20 درصد کاهش یافته است و اگر در این رابطه تصمیم مناسبی اتخاذ نشود حجم تولید کاهش بیشتری پیدا میکند زیرا سیمان کالایی نیست که به توان نگهداری کرد و باید نسبت به فروش سریع آن اقدام نمود.
این عضو انجمن سیمان با گلایه از اینکه 60 درصد سیمان تولیدی کشور توسط شرکتهای دولتی تولید می شود، گفت: در این شرایط طبیعی است که مدیران دولتی تمایلی به اعمال سیاستگذاری بلند مدت در صنعت سیمان نداشته و فقط برنامههای کوتاه مدت را دنبال کنند.
بد در ادامه به قیمت سیمان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر قیمتها به تعادل رسیده و مازاد کارخانجات سیمان به حدی نیست که آنها را مجبور به دامپینگ در بازار کند.
گروه فولاد
به گزارش انجمن جهانی فولاد(World Steel Association) طی 9 ماهه نخست سال جاری میلادی، ایران 19میلیون و 318 هزارتن فولاد خام تولید کرد که در مقایسه با تولید سال گذشته(18میلیون و 218هزارتن)، 6 درصد رشد نشان می دهد.
همچنین تولید فولاد خام ایران در سپتامبر2019 میلادی با رشد 3.2 درصدی به2 میلیون و 130 هزارتن رسید. این رقم در مدت مشابه سال گذشته 2 میلیون و 65 هزار تن بود.
تولید 64کشور فولادساز جهان نیز در 9 ماهه نخست سال جاری میلادی یک میلیارد و 391 میلیون و 227 هزارتن ثبت شد که حاکی از رشد3.9 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
همچنین میزان تولید فولادسازان جهان در سپتامبر 2019 میلادی، با 0.3 درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 151میلیون و 499هزار تن رسید. این رقم در سپتامبر سال گذشته 151میلیون و 898 هزار تن ثبت شد.
طی 9 ماهه نخست سال 2019 به ترتیب چین با تولید 747 میلیون و 824 هزارتن، هند با 84 میلیون و189 هزار تن، ژاپن با 75میلیون و 639 هزار تن، آمریکا با 66 میلیون و 200 هزار تن و کره جنوبی با 54میلیون و 130 هزارتن 5کشور برتر فولادساز جهان بودند
فولاد
طهمورث جوانبخت، معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه خبر داد:
اهداف تولید همه بخش های گروه فولاد مبارکه محقق شد و سود ۶۲۶ ریالی در شش ماهه اول سال ۱۳۹۸ محقق شد.
وی افزود: علت اصلی رشد ۹۱ درصدی سود در ۶ ماهه اول سال جاری، افزایش ۱۰۴ درصدی درآمدهای عملیاتی ٦ ماهه امسال (افزایش از مبلغ 98 هزار و 101 میلیارد ریال به 200 هزار و 337 میلیارد ریال) در مقایسه با دوره مشابه سال قبل می باشد. درآمد حاصل از فروش داخلی معادل 166 هزار و 788 میلیارد ریال و درآمد حاصل از صادرات معادل 33 هزار و 549 میلیارد ریال در ۶ ماهه اول سال جاری اعلام شد.
وی اضافه کرد: طی ۶ ماهه اول 1398 سود ناخالص شرکت با ۱۲۵ درصد افزایش نسبت به دوره مشابه سال قبل از 46 هزار و 69 میلیارد ریال به 103 هزار و ۸۳۹ میلیارد ریال افزایش یافت. سود خالص شرکت پس از کسر مالیات به 81 هزار و 436 میلیارد ریال رسیده است.
وی در خاتمه تصریح کرد: با راهبردهای هوشمندانه ای که در دستور کار فولاد مبارکه بوده است ما شاهد این هستیم که شرکت نه تنها همه ساله سود مناسبی را تقسیم کرده است بلکه با اجرای توسعه های خود توانسته است بازدهی مناسبی برای سهامداران و ذینفعان شرکت ایجاد کند.
این افزایش سرمایه به تایید هیات مدیره و حسابرس مستقل شرکت رسیده است و در انتظار صدور مجوز از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار، برای برگزاری مجمع عمومی فوق العاده است
کچاد
محمود نوریان مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو : رشد قابل توجه چادر ملو ناشی از دست یابی به اهداف تولید فراتر از برنامه، بهره برداری از کارخانه مگامدول احیای مستقیم که حاصل تلاش کلیۀ کارکنان ، رهنمودها و همراهی صاحبان محترم سهام و سیاستهای متخذه توسط هیأت مدیره می باشد.
این شرکت در سال 1397 با اتخاذ تدابیر مناسب مشکلات پیش روی را تا حد امکان برطرف نموده و در حصول به اهداف پیش بینی شده، از جمله استفاده از حداکثر ظرفیت ساخت داخلِ لوازم، تجهیزات و قطعات یدکیِ مصرفی در مجتمع های معدنی و صنعتی ، بیش از 64 هزارو 900 نفر ساعت دوره هایِ آموزشی برای کارکنانِ امانی و پیمانکاران برگزار نموده است.
نوریان همچنین در خصوص طرح ها و برنامه های در دست اقدام چادرملو گفت: با توجه به مجوز اکتشاف صادر شده از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد در تاریخ 1397/11/28 برای معدن ( D19 ) عملیات اجرایی اکتشاف مقدماتی و تفصیلی این معدن آغاز شده است.
انتظار داریم با دستیابی به سنگ آهن تودۀ معدنی ( D19 ) ، از بروز ریسک فقدان ذخیـرۀ معـدنی مناسب جلوگیری نمائیم. وی برآورد هزینه سرمایه گذاری اجرای این طرح را ، حدود 19 هزار میلیارد ریال عنوان کرد.
فملی
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران:۹۵درصد نیاز دیرگداز صنعت مس از داخل تأمین میشود
سعد محمدی با اعلام این خبر و با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر معدن مس سرچشمه 1میلیون و 200 میلیون تن با عیار مس 0/59 درصد و معدن مس میدوک 318 میلیون تن با عیار 0/6 درصد است، افزود: با بهرهبرداری از طرح توسعه کارخانه 100هزارتنی ذوب در سونگون، ظرفیت کل ذوب در کشور در افق 1402 به 500 هزار میرسد.
سعدمحمدی با اعلام این خبر که هم در معدن مس میدوک و هم در معدن مس سونگون فعالیتهای اکتشافی خوبی صورت گرفته است اظهار داشت: در حال حاضر ذخایر معدن مس سونگون به بیش از یک میلیارد تن افزایش یافته است و ذخایر مس قطعی کل کشور به 34.5 میلیون تن رسیده است که با این میزان ذخیره در رتبه هشتم کشورهای دارنده ذخایر مس جهان هستیم و امید است با فعالیتهای اکتشافی خوبی که انجام شده است به رتبه 7 برسیم.
مدیرعامل شرکت مس با اشاره ساخت داخل بیش از 95 درصدی قطعات لاستیکی و نسوز کورهها درباره وضعیت ساخت داخل سایر قطعات در شرکت مس گفت: در حال حاضر بیش از 85 درصد قطعات مکانیکی و ریختهگری، 75 درصد قطعات برقی خطوط تولید و 65 درصد قطعات ابزار دقیق خطور تولید در صنعت مس بومیسازی شده است.
سعدمحمدی با بیان اینکه شرکت مس همکاری خوبی با شرکتهای سازنده داخلی در خصوص بومیسازی قطعات نسوز دارد گفت: ما سیستمهای تولیدکننده نسوز را بر اساس کیفیت شناسایی کردیم و بر اساس این موضوع همکاری با آنها را در دستور کار قرار دادیم.
مدیرعامل شرکت مس با تأکید بر اینکه تمایل شرکت مس همکاری بیشتر با شرکتهای داخلی در حوزه صنعت دیرگداز است گفت: بررسی میزان خرید مواد نسوز خارجی در ششماهه نخست 98 در مقایسه با ششماهه سال گذشته نشاندهنده کاهش خرید آجر نسوز از شرکتهای خارجی است، بهطوریکه میزان خرید آجر موردنیاز شرکت مس از 27 هزار تن به 5 هزار تن کاهش یافته است.
وی ادامه داد: در 6ماهه 98 میران مصرف ما 102هزار و 700تن آجر نسوز و بیش از 5میلیون تن جرم نسوز بوده است.
سعدمحمدی گفت: ما فقط 5درصد از نیاز خود را از خارج تهیه کردیم که آنها اگر در داخل تولید شود آن را هم از داخل خرید میکنیم.
به گفته مدیرعامل شرکت مس کیفیت آجرهای موردنیاز و موقعیت قرارگیری در کوره، تکنولوژی ساخت و عدم وجود تجهیزات مورد نیاز برای ساخت این آجرها از مهمترین دلایل عدم ساخت 5درصد نسوزهای مورد نیاز کورهها است که امیدواریم با در اختیار گذاشتن اطلاعات کامل و فنی این مواد در اختیار صنعت دیرگداز از سال آینده شاهد بومی شدن بقیه مواد باقیمانده باشیم.
وی با تأکید بر اینکه کاهش زمان در فراینده تهیه قطعات به معنای سودآوری و ارزشافزوده بیشتر است خطاب به دستاندرکاران صنعت دیرگداز گفت: توجه به زمان تحویل مواد نسوز بسیار مهم است و باید سر موعد آن را تحویل دهید. ازاینرو از سال آینده اطلاعات زمان مصرف مواد نسوز در اختیار تولیدکنندگان قرار میگیرد تا ازسوی تولیدکنندگان برنامهریزی دقیق برای تولید و تحویل مصارف شرکت مس صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت مس در پایان با اعلام این خبر که تا سال آینده برای نخستین بار ظرفیت تولید کاتد کشور به 300 هزار تن میرسد بیان کرد: میزان حفاری اکتشافی را افزایش خواهیم داد و به 100 هزار متر خواهیم رساند. اکنون ما در استان آذربایجان شرقی و کرمان فعال هستیم و امید است در سیستان و بلوچستان و اردبیل و خراسان رضوی هم فعال شویم.