برای عضویت vip با پرداخت هزینه ای اندک کلیک کنید>>عضویت در گروه تلگرامی
اپلیکیشن رایگان شنیده ها را حتما دانلود کنید
بازگشائی گرانترین سهم پتروشیمی
پتروشیمی زاگرس که گرانترین قیمت سهم میان شرکت های پتروشیمی حاضر در بورس است دیروز با توقف نماد روبرو شد که ناشی از افزایش قیمت 50 درصدی قیمت سهام ( از 3662 تومان آخر تیر به 5509 تومان دیروز) و لزوم برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی بود.در این رابطه فریدون زارعی مدیرعامل سبدگردان کاریزما در مهلت ارسال سئوال و ابهام در سامانه تدان ، چهار پرسش را مطرح کرد که توسط محمد رضا میراحمدی مدیرعامل "زاگرس" پاسخ داده شد تا نماد این شرکت 2.4 هزار میلیارد تومانی آماده بازگشایی شود.
نتیجه مجمع های وب
دستاورد مجمع امروز « های وب» / تقسیم سود نقدی ؛ صفر ریال ناقابل و تداوم بلاتکلیفی سهامداران!!مجمع شرکت داده گستر نوین که با نام «های وب» در بورس تهران خوانده می شود امروز پس از حسابرسی صورت های مالی در تهران برگزار نشد لکن هیچ دستاورد مشخصی برای سهامداران نداشت.
گزارش خبرنگار بورس ٢۴ از این جلسه حاکی از آن است که مجمع «های وب» با تنش بسیار زیادی همراه بود و سهامداران به قفل شدن نقدینگی خود به مدت حدود ١٠ ماه در این نماد معاملاتی اعتراض داشتند.
بخشی از این اعتراضات متوجه مدیران خود «های وب» بود که با برنامه های متهورانه و اشکال در نحوه شناسایی درآمد ، غیر از سرمایه خود سرمایه صدها سهامدار را درگیر برنامه های دست نیافتنی خود کرده اند و بخش دیگری از اعتراضات معطوف سازمان بورس و اوراق بهادار و هیات پذیرش بورس بود که این شرکت را بدون بررسی کافی پذیرش کرده و حالا به فکر شفاف سازی شرکت افتاده اند
این دو شرکت متفاوت افزایش سرمایه دارند
دو شرکت بورسی داروسازی عبیدی و پتروشیمی جم برنامه افزایش سرمایه 200 و 88 درصدی را اعلام کردند.براین اساس، داروسازی 67.2 میلیارد تومانی عبیدی درصدد است از دو محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و سود انباشته 134.4 میلیارد تومان به سرمایه فعلی بیفزاید.تامین مالی "دعبید" درصورت موافقت سازمان بورس برای بهبود ساختار سرمایه و تأمین سرمایه در گردش صرف می شود.بنابراین گزارش،کوبل دارو با 67 درصد سهم در ترکیب سهامداری این شرکت بورسی حضور دارد.همچنین، پتروشیمی جم بنابه پیشنهاد هیات مدیره قصد دارد برای تکمیل پروژه فاز 2، خرید 34 درصد سهام شرکت پتروشمیران و تامین نقدینگی جهت خرید مواد اولیه مورد نیاز و صرفه جویی در هزینه های تامین مالی،سرمایه فعلی را از 960 میلیارد تومان به 1.8 هزار میلیارد تومان برساند."جم" این افزایش سرمایه را از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی تامین می کند.
صندوق بازنشستگی کشوری با 18.7 درصد و تاپیکو با 16.6 درصد جزو سهامداران این شرکت که در گروه محصولات شیمیایی حضور دارد،محسوب می شوند.
خبری مهم و موثر بر بورس
امکان فروش ارز حاصل از صادرات با نرخ توافقی برای کلیه صادرکنندگان در سامانه نیما فراهم گردید.
تاپیکو
تا پایان تیر ماه امسال بهای تمام شده سبد شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین که قرار است از 24 مرداد فرآیند ادغام آن با هلدینگ خلیجفارس آغاز شود ، 96 هزار میلیارد ریال است .75 درصد این مبلغ به سرمایه گذاری در شرکت های بورسی اختصاص دارد و مابقی به شرکت های خارج از بازار سرمایه. همچنین سهم صنعت مواد و محصولات شیمیایی در پرتفوی شرکت 80 درصد بهای تمام شده آن است.
ارزش بازار پرتفوی بورسی شرکت تا پایان تیر ماه امسال به 126 هزارمیلیارد ریال بوده است که 24 درصد آن به سرمایه گذاری در شرکت پتروشیمی مارون اختصاص دارد.بعد از مارون مهمترین سرمایه گذاری تاپیکو در هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس با سهم 21 درصدی از ارزش بازار پرتفوی بورسی شرکت است. بعد از این دو شرکت پتروشیمی جم و فن آوران از دیگر شرکتهای مهم پرتفوی بورسی تاپیکو هستند.
در سبد غیربورسی تاپیکو مهمترین سرمایه گذاری در شرکت پالایش نفت ستاره خلیج فارس انجام شده که تا پایان تیرماه 50 درصد بهای تمام شده پرتفو غیر بورسی بورسی بوده است. از دیگر سرمایه گذاری تاپیکو مالکیت 17 درصدی پتروشیمی برزویه است که شایعات عرضه اولیه آن در بازار سرمایه شنیده میشود.
در حال حاضر نماد تاپیکو در محدوده ی 77% از خالص ارزش دارایی های خود معامله می شود. این نسبت در سال جاری در محدوده 60% تا 130% نوسان کرده است.
حریل
شنیده هایی از افزایش سرمایه شرکت از محل سود انباشته به گوش می رسد.همچنین شنیده هایی به گوش می رسد مبنی بر اینکه بعد از معاملات بلوکی در سهم و ورود حقوقی جدید، سهم آماده ی شروع روند صعودی خواهد بود
ارز
صرافی ها آماده دستورالعمل بانک مرکزی در خصوص نحوه معاملات هستند. به محض دریافت، معاملات ارزی در صرافی ها آغاز و تابلو آنها روشن خواهد شد.شایعات مختلفی در خصوص نرخ ارز مورد معامله در بازار ثانویه شنیده می شود. آخرین معامله در این بازار اختلاف 1250 تومانی با بازار آزاد داشته و در 10.250 تومان انجام شده وقتی دلار آزاد 11.500 تومان بوده است.امروز، شاید، روز مهمی برای اقتصاد، صرافی ها و بورس کشور باشد. تقابل دیدگاه ها مشهود است. برخی معتقدند که باید دلار ثانویه در نزدیکی بازار آزاد معامله شود تا بتواند بازار آزاد را کنترل کند اما برخی دیگر معتقدند دلار ثانویه باید 5500 تومان باشد.
روی لینک کلیک کنید و کانال مارا حتما دنبال کنید>>>https://t.me/rezayatbours
گروه پالایشى
خبرهاى خوب براى این گروه همچنان ادامه دارد و اینبار فروش فرآورده هاى نفتى به بازار ارز توافقى میتواند زمینه ساز افزایش کرک اسپرد پالایشگاهها شود و این در حالى است که چند روز پیش نفت خام و میعانات گازى و گاز غنى تحویلى به پالایشگاهها از شمول مالیات بر ارزش افزوده مستثنى شد .
فولاد
شنیده میشود که فولاد مبارکه در حال تخصیص صندوق مالى براى حمایت و بازارگردانى از شرکت هاى وتوکا ، شتوکا ، کتوکا و حتوکا میباشد .