رنیک فردا عرضه میشه که توصیه میکنم حتما خریدار باشید خصوصا تازه واردین بازار بورس
ادرس کانالvip لینک عضویت رایگان👇👇👇
khabaresobgahi@
قبل از ظهر امروز نشستی خبری درخصوص معرفی شرکت جنرال مکانیک با حضور فواد خیّر مدیرعامل شرکت، سعید ایروانی مدیرمالی، حمید عظیمی معاون مالی و مجید شاهسواری نماینده سهامدار عمده برگزار شد تا این شرکت 100 میلیارد تومانی برای فردا آماده عرضه اولیه 10 درصدی سهام معادل 100 میلیون سهم در بازار دوم معاملات فرابورس باشد.
تاریخچه شرکت
خیّر مدیرعامل جنرال مکانیک با اشاره به تاریخچه شرکت گفت: "رنیک" در سال 1333 تاسیس و و از همان تاریخ شروع به فعالیت کرده است و تجربه ای بالغ بر 6 دهه فعالیت پیوسته عمرانی در داخل و دو دهه در عرصه بین المللی از جمله دو کشور پاکستان و امارات را دارا است.
وی افزود: 48.9 درصد سهام این شرکت با 1200 نیروی انسانی و سرمایه اسمی 100 میلیارد تومانی به بنیاد مستضعفان و 51 درصد سهام به شرکت پایا سامان پارس تعلق دارد. همچنین این شرکت با فعالیت در صنعت پیمانکاری دارای سه گرید یک از سازمان برنامه در حوزه ساختمان، راه و رسته آب و دارای گرید سه تاسیسات و تجهیزات است.
این مقام مسئول ادامه داد: از ساختمان های شاخصی که توسط جنرال مکانیک قبل از انقلاب ساخته شده می توان به ساختمان روزنامه اطلاعات، اجلاس صدا و سیما، ساختمان اصلی بانک تجارت، تهران کلینیک، ترمینال 2 فرودگاه مهرآباد اشاره کرد که پس از انقلاب ابنیه صنعتی به این طیف افزوده شده اند . این شرکت در زمینه تونلسازی نیز سرآمد است و تونل زنجان-تهران، تونل البرز در منطقه 3 آزادراه تهران-شمال به عنوان بزرگترین تونل خاورمیانه ازاین جمله محسوب میشوند.
تسهیلات بانکی و اثر تحریم ها
خیّر با بیان اینکه این شرکت تسهیلات بانکی عمده ندارد، گفت: به دلیل اینکه بخشی از دریافتی کارفرما بصورت اوراق و اسناد است و اگر بخواهیم آنها را مستقیما تنزیل کنیم دچار ضرر می شویم از بانک به میزان 12 میلیارد تومان برای تسویه اوراق و اسناد تسهیلات دریافت شده است. اخذ وام از بانک با سود 18 درصدی و اسناد و اوراق هم با سود 15 درصدی محاسبه می شود که با احتساب این مورد فقط سه درصد متضرر شده ایم که هر زمان اراده کنیم به راحتی تسویه می شود.
وی درباره نحوه عرضه دلار دریافتی از طرفهای بینالمللی در سامانه نیما و نیز تاثیر تحریمها بر فعالیتها گفت: موظف به عرضه ارز در سامانه نیما نیستیم اما این کار را انجام میدهیم. در عین حال نمیتوانیم بگوییم تحریمها تاثیری بر فعالیت این شرکت نگذاشته و برای تمام موانع ناشی از آن راهکاری پیدا میشود.
طرح های توسعه ای
مدیرعامل جنرال مکانیک در پاسخ به سوال بورس پرس مبنی بر طرح های توسعه ای و میزان سرمایه گذاری لازم گفت: برای اینکه در بازار مزیت رقابتی ایجاد کنیم به سمت خرید فناوری های نوین و ماشین آلات تخصصی رفتیم که عدم دریافت سود ناشی از افزایش سرمایه در زمینه توسعه صادراتی توسط سهامدار عمده، باعث شد شرکت طی چند سال اخیر از لحاظ ماشین آلات تقویت شده و در وضعیت مطلوبی قرار گیرد.
خیّر افزود: همچنین یک سری مجموعه ماشین آلاتی برای ایجاد مزیت رقابتی خریداری شد به طوری که با خرید این ماشین آلات کارهای پشت دست بصورت خودکار با مذاکره درخواست می شود. صدور خدمات فنی مهندسی جهت توسعه در بازارهای فروش هم با کمک سهامدار اصلی دائما در برنامه اصلی قرار داشته است . با توجه به اینکه در داخل از لحاظ بودجه ای مشکلاتی وجود دارد بر این اساس برنامه ریزی شده طرح ها برای تامین منابع به بودجه دولتی وصل نباشد.
وی ادامه داد: در رابطه با پروژه های داخلی هم تلاش شده در پروژه هایی شرکت کنیم که منابع آن خارجی تامین شود بطور مثال منبع مالی پروژه فاضلاب غرب تهران از بانک توسعه اسلامی تامین و در اختیار کارفرما قرار می گیرد. از سویی دیگر، بنیان طیفی از پروژه ها بصورت PC یا EPC قرار داده شده بصورتی که صرفا اجرا یا مهندسی و اجرا با این شرکت باشد که فاینانس ( EPCF)هم افزوده شود.در واقع پروژه های نام برده یا در بخش مطالعه و بررسی است یا در حال انجام است.
سیاست تقسیم سود و برنامه افزایش سرمایه
عظیمی معاون مالی نیز در پاسخ به سوال دیگر بورس پرس مبنی بر سیاست تقسیم سود و برنامه افزایش سرمایه گفت: سیاست های بنیاد درخصوص برنامه افزایش سرمایه طی چند سال اخیر بر این بوده که سود صادراتی حاصل از مشوق های صادراتی برای افزایش و توسعه صادرات استفاده و تقسیم سودی از این بابت انجام نشود تا از آن برای افرایش سرمایه بهره برده شود.در مجمع سال گذشته نیز بخشی از سود تقسیم نشد تا گزارش توجیهی افزایش سرمایه تا پایان سال جاری در هیات مدیره مطرح شود. درصد این افزایش سرمایه به میزان سود صادرات بستگی دارد.
وی افزود: میزان تقسیم سود برای دوره مالی جاری به تصمیم مجمع بر می گردد اما باتوجه به ضوابط اجرایی که در بودجه 98 بنیاد درج شده، سود صادراتی تقسیم نشده و مابقی سود 100 درصد تقسیم می شود.