سیگنال خرید کم ریسک و شارپ در کف قیمتی درگروه vip درج میشود برای عضویت روی لینک عضویت گروه تلگرامی لینک کنید>>>عضویت در گروه تلگرامی
کلیک کنید و به کانال رایگان ما بپیوندید
ر حالی طی سال جاری سهام دو شرکت سرمایه گذاری صدر تامین و کشت و صنعت شریف آباد در بورس و فرابورس عرضه اولیه شده که امروز هم سومین شرکت جدید سال در کنار دیگر شرکت های قدیم و جدید قرار می گیرد.
به این ترتیب تا ساعاتی دیگر، 20 درصد از سهام شرکت تولید ژلاتین کپسول شامل 40 میلیون سهم در محدوده قیمتی 560 تا 570 تومانی هر سهم و با سهمیه 200 سهمی هر کد حقیقی و حقوقی در بازار دوم معاملات فرابورس عرضه اولیه می شود.
این شرکت با سرمایه 20 میلیارد تومانی سود هر سهم سال مالی گذشته را 755 ریال و سود سال جاری را 1072 ریال پیش بینی کرده است.
تاریخچه شرکت
براساس این گزارش، در جریان اعلام آخرین وضعیت مالی و علمیاتی این زیرمجموعه دارو سازی فارابی، رامین رمضانی مدیرعامل "دکپسول" گفته بود: ژلاتین کپسول در سال 76 با 6 خط تولید فعالیت را آغاز کرد و در سال 82 این رقم را به 8 خط تولید رساند. این شرکت با توسعه خطوط تولید طی سال های 88 و 94 هماکنون دارای 14 خط تولید است و با بهره گیری از 262 نیروی انسانی کاملا مدرن و تجهیزات کنترلی بسیار مجهز، ظرفیت اسمی تولید 6.3 میلیارد کپسول در سال که قابلیت افزایش به 7.5 میلیارد کپسول را دارد، این در حالی است که نیاز سالانه ایران 5.5 میلیارد کپسول است.
این شرکت بصورت انحصاری مسئولیت تولید انواع پوکه سخت ژلاتینی کپسول دارویی را به عهده دارد و نیاز بیش از 200 شرکت داروسازی داخلی را تامین میکند.
برنامه تبدیل شدن به فروشنده برتر خاورمیانه و جایگیری میان ده شرکت برتر این صنعت در جهان را می توان جزو چشم اندازها نام برد. همچنین استراتژی های توسعه و رسوخ در بازار، تنوع و توسعه محصول و رهبری و کنترل هزینه ها به ترتیب در بخش های بازرگانی، فروش، تولید و مالی در دستور کار قرار دارد.
مقایسه روند تولید و فروش
در سال 96 حدود 5 میلیارد کپسول توسط این شرکت تولید شده که این رقم در سال 97 به 5.6 میلیارد کپسول رسیده است.در فروردین سال جاری باید 192 میلیون کپسول تولید می شد که با روند رشد ادامه دار به 267 میلیون و معادل 40 درصدی بیشتر از بودجه اعلامی رسید.در اردیبهشت ماه نیز پیش بینی تولید 477 میلیون به 571 میلیون و تحقق 120 درصدی بودجه در نظر گرفته، رسیده است.
میزان فروش شرکت در فروردین ماه 216 میلیون بوده که از 192 میلیون پیش بینی شده،12 درصد بیشتر و در اردیبهشت میزان فروش 575 میلیون نسبت به 477 میلیون برآوردی بوده که حکایت از افزایش 20 درصدی دارد.سود ناخالص از رقم 17.9 به 29 میلیون تومان با 61 درصد افزایش،سود عملیاتی 11.6 به 23 میلیارد تومان معادل 98 درصد افزایش و سود خالص از 6.8 به 15.1 میلیارد تومان معادل 122 درصد افزایش نسبت به سال گذشته رسیده است.
برنامه های آتی
اجرای اهداف سال 98 براساس اهداف راهبردی 5 ساله، خرید دستگاه سورت خودکار محصول چاپی، توسعه محصولات مبنی بر همکاری با یک یا دو شرکت معتبر خارجی جهت توسعه محصولات جدید،خرید زمین در مجاورت کارخانه، خرید دستگاه HPFC و پوکه ژلاتین کپسول ،جزو برنامه های در دستور کار قرار دارد.
در اهداف 5 ساله طرح توسعه، شناساندن 10 محصول به جامعه دارویی گنجانده شده که طی سال 98 دو محصول فلیور و پرل وارد بازار خواهد شد.در سال 99 هم کپسول های پولولان و تولید کپسول های بازشونده در روده در سال 1400 و کپسول های ژلاتینی ماهی در برنامه سال 1401 قرار دارد که تقریبا با تکمیل آن، سبد محصولات کامل می شود.
رقبای خارجی
شرکت در حال حاضر رقیب داخلی ندارد. در سطح بینالملل نیز بزرگترین رقبا شامل شرکت کپس ژل بلژیک ، شرکت آسوشیتد ای سی جی (ACG) هند و شرکت سوهانگ کره جنوبی است.قصد داریم با پیشرو بودن در صنعت تولید انواع کپسولهای دارویی با تولید محصول کیفی و به روز رسانی فناوری، فروشنده برتر محصول در خاورمیانه باشیم. از سوی دیگر امید می رود با توسعه تولیدات بتوانیم صادرات به اروپا را پیشرو داشته باشیم.
تخصیص دلار 4200 تومانی به واردات مواد اولیه
در خصوص تخصیص دلار 4200 تومانی به واردات مواد اولیه و میزان سرمایه گذاری لازم برای طرح های توسعه ای و خرید ماشین آلات ، حدود 40 ماده برای تولید ژلاتین کپسول مورد نیاز است که بخشی از خارج و بخشی از داخل تهیه می شود. سیاست استفاده حداکثری از مواد داخلی در برنامه است به عنوان مثال قطعاتی به نام گراور از چین سفارش داده می شد اما اولویت کاهش خرید از خارج و بومی سازی در دستور کار است. قسمت عمده واردات مواد اولیه دلار 4200 تومانی نیست و فقط برای یکی دو محصول استفاده می شود.در مجموع واردات سالانه بالغ بر 2 میلیون یورواست.