با توجه به ریزش های اخیر پس از برقراری تعادل بازار بیشتر رو به سهام تجدیدی میاره در لیست به تعدادی از این سهام اشاره شده که توصیه به خرید این نمادها بدون تحلیل و بررسی ندارم
هنوز سهامی در بازار هستند که جای رشد تا سه برابر قیمت فعلی را دارند این سهام را ما به شما در گروه vip با دید میان مدت معرفی میکنیم برای فردا در نظر داریم یکی از این سهام را به شما معرفی کنیم (ما این ادعا را در چند سال اخیر به کاربران خود ثابت کرده ایم ) شما هم برای عضویت در گروه ما با پرداخت ماهانه 120 و سه ماهه 300 به ما بپیوندید /شماره تلگرام برای عضویت 09351307055
ادرس کانال khabaresobgahi@
شرکتهای حاضر در بورس و فرابورس اهداف مختلفی برای افزایش سرمایه مانند اصلاح ساختار مالی و اجرای طرح های توسعه و... دارند و از روش هایی چون آورده نقدی و مطالبات سهامداران، سود انباشته و تجدید ارزیابی دارایی و صرف سهام استفاده می کنند.
براساس این گزارش ، در حالی اعلام و سپس اجرای چنین برنامه ایی در قیمت سهام شرکت ها موثر است که طی دو سه سال اخیر به دلیل جذابیت افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و برنامه دولت و مجلس برای کمک به بنگاه ها ، بسیاری از فعالان بازار خواهان کسب اطلاعات از شرکت ها بوده و برخی هم با شایعه سازی به آن دامن می زنند و عده ایی هم با بررسی صورت های مالی و گزارش های تفسیری در جستجوی چند و چون موضوع هستند.
در این میان آخرین رویداد مهم این نوع افزایش سرمایه با انتشار فهرست 26 شرکتی و دارای امکان استفاده از تجدید ارزیابی دارایی ها برای خروج از ماده 141 قانون تجارت همراه شده که در آن سه بانک فرابورسی، ایران خودرو ، سایپا ،ایران خودرو دیزل و صدرا جالب توجه بوده و برخی هم دارای زیان انباشته 4 میلیارد تومانی تا 18.5 هزار میلیارد تومانی هستند .
در این جدول بیشترین درصد افزایش سرمایه به لوله و تجهیزات سدید ( حاضر در بازار پایه ج فرابورس) با 10241 درصد تعلق دارد و پس از آن، بانک سرمایه و جوش و اکسیژن ایران با 9198 و 5170 درصد در رتبه دوم و سوم ایستاده اند. درصد افزایش ایران خودرو و ساپیا هم 913 و 208 درصد اعلام شده است.
توضیحات مدیر سازمان بورس درباره فهرست
در این رابطه علی بیک زاده مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس در گفت و گو با بورس پرس اعلام کرد: در جریان چنین جدولی نیستم و تاکنون آن را مشاهده نکرده ام و نمی توانم نسبت به تایید یا تکذیب آن اقدام کنم اما نکته مهم این است که همه شرکت ها برای تامین مالی و افزایش سرمایه از طریق بازار سرمایه در اولین گام باید نسبت به انتشار مصوبه هیات مدیره در کدال اقدام کنند. در قدم بعدی هم باید گزارش توجیهی و اظهار نظر حسابرس و بازرس قانونی ، تهیه و در کدال منتشر شود تا سازمان بورس و سهامداران مطلع شوند.
وی ادامه داد: بنابراین به سهامداران توصیه می شود در خصوص همه اطلاعات مهم ناشرین از جمله افزایش سرمایه از هر محل به کدال مراجعه کنند و اطلاعات این سایت را مبنای تصمیم گیری قرار دهند.